Yritys

Laadukkaita tilitoimistopalveluita jo vuodesta 2014

Tilitoimisto Skarppitilit Oy on sähköisiin tilitoimistopalveluihin keskittynyt Tampereen Kalevassa toimiva yritys. Yritys perustettiin toukokuussa 2014 tuottamaan tilitoimistopalveluita uusimpien sähköisten taloushallinto-ohjelmistojen toimittajien tuotteilla, unohtamatta pienen tilitoimiston henkilökohtaista asiakaspalvelua.Täysin sähköisten taloushallintoratkaisujen lisäksi teemme myös perinteisiä paperikirjanpitoja ja erilaisia variaatioita tuolta väliltä. Asiakkaan automatisoidessa osan taloushallinnon prosesseistaan, pystymme saamaan ajallista ja rahallista säästöä sekä tilitoimiston että asiakkaan puolella.

Pääasiallisena taloushallinto-ohjelmistona toimii alan terävintä kärkeä edustava Procountor ja siinä sivussa tarjoamme mm. Ropo Capitalin ja eTaskun palveluita. Ohjelmisto-osaamista löytyy myös näiden ohjelmien ulkopuolelta, joten ota yhteyttä mikäli yrityksellänne on jo lisenssi toiseen ohjelmistoon!


Töihin meille?

Skarppitilit Oy on kasvava ja vakavarainen yritys, joka uskoo intohimoiseen ja motivoituneeseen tiimiin. Etsimme jatkuvasti uusia lahjakkaita yksilöitä vahvistamaan joukkoamme ja olemaan osa yrityksen menestystarinaa.

Miksi liittyä tiimiimme?

  • Innostava työympäristö – Tilitoimisto Skarppitilit Oy tarjoaa innostavan työympäristön, jossa jokainen työntekijä voi kasvaa ja kehittyä. Emme teetä alalle tyypillisesti ylitöitä tai pakota liukumiin ja tarjoamme kattavat henkilökuntaedut.
  • Kehittymismahdollisuudet – Panostamme työntekijöidemme jatkuvaan kehittymiseen tarjoamalla koulutusta ja valmennusta.
  • Innovaatio ja luovuus – Kannustamme työntekijöitämme tuomaan esiin omia ideoitaan ja näkemyksiään. Uskomme innovaatioon ja luovuuteen, jotka ovat avain menestykseemme.
  • Tiimityö ja yhteishenki – Tilitoimisto Skarppitilit Oy on sitoutunut luomaan tiiviin ja tukevan työyhteisön. Yhdessä teemme töitä kohti yhteisiä tavoitteitamme.

Mikäli tämä kuulostaa työpaikaltasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta